Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkazy

Pokud si přejete, abychom Vám odpověděli na Vaši mailovou adresu, kontaktujte nás přímo na e-mailu majerovky@centrum.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Večaurek:)

(Prostě janča:), 9. 2. 2009 23:48)

No bezva:) odhazuju v dál svoji anonymitu:)) ale chtělo by vymyslet jakým směrem půjdou naše kroky , pač pokud nás bude tucet tak budem těžko shánět volná místa po místních hospůdkách , restauracích , bufetech a jiných občerstvovnách:)

Večaurek

(Petr Linhart, 5. 2. 2009 13:11)

Milá anonymní Jančo, s tím večaurkem je to hezký nápad. Sice si nemyslím, že by televizní studio překypovalo chutnými nápoji - i když kdo ví, soudím tak jen podle zcela krkavčích Kavčích hor, ale gastronomicko - nápojová improvizace je naší poměrně silnou stránkou. Nebudeme-li zcela umučeni, vystupte z anonymity a něco podnikneme !

koncertování v brně:)

(Anonym Janča:), 5. 2. 2009 12:04)

Ahojky mno jak tak koukám moc koncertování v brně nemáte:) Já se totiž zrovínka přestěhovala a koukám že jsem vás docela ztratila z dosahu!!K mojí hrůze:))) hihi:) ale půjdu se na vás juknout na to natáčení:) bude potom nějaký kolektivní večaurek?:) nebo nás všechny bude moderátor a režisér tak mučit-vás výslechem a nás potleskama na povel-že pak unavení nabereme směr domů?:)

Majerovky v Šedesátce

(Petr Linhart, 3. 12. 2008 10:14)

Dobrý den Marku, jediný klip hodný toho jména je Lucie a slunovrat, zde i na youtube vystavená. V Šedesátce jsme opravdu byli, dělali tam o nás takový profil, natáčený u mne doma ve strážním domku a na kolejích před ním a patrně se tam ozývala nějaká hudba, nemohu vyloučit, že i Narvik. Mám dvě krabice od bot plné VHSek, ale nemám video ani televizi, nicméně se to budu časem snažit nějak zdigitalizovat a zpřístupnit. Pokud by jste měl chuť Vy nebo kdokoliv jiný se v přepisu dobrovolnicky angažovat, budete vítán, byť odměnou Vám budou jen vyzískané digitální kopie... Případně mi prosím napište na mail uvedený v Kontaktech.

Narvik

(Marek, 2. 12. 2008 20:50)

Možná už to s mojí pamětí za nic nestojí, ale mám pocit, že jsem kdysi v pořadu "60" shlédl klip Narvik. Dnes, v době youtube, se mi na něj nepodařilo narazit. Pomůže mi někdo? A byl to vůbec klip? Třeba se nakonec jednalo jen o záznam vystoupení, je to tak dávno :-)

Také děkujeme!

(Vítek, 3. 11. 2008 10:20)

Byli jste skvělé publikum. Vyprodaná Balbínka, krásná atmosféra. Je to velmi specifické hraní: málo místa, zvučíme si sami, fotograf ti strčí objektiv málem až do krku (hraju se zavřenýma očima, takže jsem se docela lekl, když jsem je otevřel a z 10 cm koukal do fotoaparátu...), ale když to vyjde jako minulý pátek, stojí to za to.

Koncert

(Anonym Janča:), 2. 11. 2008 9:21)

Ahojky tak koncert se povedl!Bylo to moc pěkný!Děkuju za krásnej zážitek:) ještě že jsem se zásobila CDčkama , jináč bych ten prosinec bez vás asi nepřežila:) hihihi:) mějte se krááááásněěě!:)

re:Díky

(Anonym Janča:), 23. 10. 2008 16:03)

Hehe jak vás tak znám tak to bude určo superní:) Ahojky na koncertě:)

Díky,

(Vítek, 22. 10. 2008 9:35)

to je od Tebe moc milé! Nacházející Balbínka 31.10. bude poslední ve šňůře šesti koncertů, tak bychom měli být ve formě. Doufáme, že se Ti budeme líbit i nadále.

Jen pochvala:)

(Anonym Janča:), 21. 10. 2008 16:12)

Ahojky moc Vás zdravím!Jen jsem vám chtěla napsat , že se mi moc líbíte a už se těším na další koncertík u Balbína!!!!!!!!:)

Hradec a highwayers

(Petr Linhart, 30. 8. 2008 22:09)

Dobrý den Stando, v Hradci jsme tedy nedávno byli, ale jen na dálnici... Zatím nic konkrétního nevíme, jakmile se něco v Pardubicích/HK domluví, zjevíme to zde na webu, zatím se na Vás budeme těšit na Valašsku.

Assa: Highwaying je samozřejmě nejlepší naživo. Zdá se však, že jsme ho objevili jen těsně před Fífou !!!

zlín

(ypres.bass, 29. 8. 2008 20:48)

když jsem zjistil že budete v pozlovicích a pak ve zlíně, tak jsem skoro spadl ze židle ... akorát ještě nevím na který koncík se vypravím ...

btw. neplánujete zamířit nekdy v době nedaleké i do Pardubic/HK?

s pozdravem Standa Kolařík

P.S.:

(Assa, 28. 8. 2008 21:08)

Ještě mě tak napadá, že Fífa jezdí už asi tři týdny s píchlou rezervou, tak si možná highwaying vyzkoušíme brzy též - FíFa půjde pro pivo a já budu trávit chvíle s krásnou policistkou :-))

Cesta tam a zase zpátky

(Assa, 28. 8. 2008 10:56)

Zdravím highwayery! Úžasné vyprávění, ale věřím, že "naživo" to muselo být ještě lepčejší :-)) Každop. děkuji za pobavení (na cizí účet, to mi jde:-)

Pozdrav Kolovratníkům

(Petr Linhart, 24. 7. 2008 14:31)

Zdravíme též, Eliška, Štifteři i já ! Až budete na mailu, napište mi prosím na adresu medwa@centrum.cz, ať máme na sebe kontakty. Ať žije rodina Divnohlasova :-) !

POZDRAV

(Kolovratníkovi(Velichov19.07.08), 21. 7. 2008 14:46)

Díky za darované CD "sudeta".Viděli jsme se minulý víkend ve Skokách.Je to pohodová muzika.Stejně tak, jak pohodově působíte i vy.Zdravím vás a dceru Elišku.Poznávací znamení-DIVNEJ HLAS.

Skoky

(Assa, 27. 6. 2008 9:57)

MDW: No to je úžasný! Právě na to koukáme a přemýšlíme, že bychom se tam také vydali.. třeba i na ten týden :-) Ve kterém z těch dvou zatím zadaných termínů tam budeš Ty?

Re Milhaus

(Petr Linhart, 26. 6. 2008 9:22)

Díky ! Krom toho: Shina Lo je opravdu úžasná. Též pěkné léto ! Já jedu v rámci pobytu v působivé landscape mimo jiné dělat na týden dobrovolného kastelána do Skoků, viz výzva na www.skoky.eu

Nové album, nové hlasy...

(Milhaus, 26. 6. 2008 0:37)

Právě jsem doposlouchal ukázky nového alba. Zní tak zajímavě, že si ho asi budu muset koupit. Alice Holubová se ukázala jako výborná volba, gratuluju. V té souvislosti mě napadá, že byste mohli někdy pozvat také zpěvačku Šinu z Longitalu, jistě by to znělo neméně zajímavě.

Přeji krásné léto, strávené uprostřed působivé landscape.

...

(Radim, 26. 4. 2008 9:16)

Tak Vám teda blahopřeju k tomu live albu. Konečně jsem měl čas si to poslechnout a je to fakt mimořádně vypečenej kousek... Dík. Ra.